« Kohti Germaniaa. To 08.12.05 | Main | Norbert ja Saksan kansallislaulu. La 10.12.05 »

Lions Club. Pe 09.12.05

Hyvin nukkuneina puolelta pävin tapasimme managerimme Martin kun hän tuli noutamaan meitä lentokentältä. Matkalla saimme selviteltyä myös Berliinin majoituksen: Lapin läänin taidetoimikunnalla on Berliinissä taiteilijaresidenssi. Muutaman puhelun jälkeen saimme kuulla, että voisimme yöpyä tuossa asunnossa pari yötä. Mukavaa! Nyt olo tuntui tosi taiteelliselta!
Olimmehan juuri pari päivää sitten saaneet tietää, että saisimme Lapin läänin taidetoimikunnan myöntämän vuosittaisen taidepalkinnon. Palkinto oli suurin Lapissa myönnettävä huomionosoitus taiteen alalla ja yleensä se on annettu perinteisesti korkeakulttuuriksi mielletyille taiteen edustajille.
lions_club.jpg
Lions Club -flaieri

Illan keikkapaikka Stuttgartin Rocker33-klubi oli selkeästi reissun parasta antia. Arcade -huoneeseen asennetut Nintendo pelikonsolit ja takahuoneen massiiviset tarjoilutiskit näyttivät, että järjestäjät tiesivät mitä olivat tekemässä. Keikalla tekniikka toimi ja tunnelma oli ok. Encoreitten jälkeen naureskelimme klubi-illan hauskaa Lions Club-nimeä ja ihailimme siististi viikattuja pyyhkeitä ja matkatelevisiota takahuoneessa.

rocker33.jpg
Klubi päivävalaistuksessa

takahuone.jpg
Keikkajärjestäjämme tiesivät miten muusikot saadaan oikean vireeseen.

takahuone3.jpg
Kuvauksellinen kasa pyyhkeitä ja matkatelevisio takahuoneessa.

arcade.jpg
Nintendo-konsolit arcade-huoneessa olivat pelattavassa kunnossa

stuttgartlive1.jpg
Jihuu!