syyskuu 28, 2005

Toisen visan jälkeen

Visa oli vaikea. Ei voitettu mutta eipä jääty läsnäripisteillekään. Tultiin toiseksi. Hävittiin Nallekerholle plussapisteen verran. Kauden paras tulos siis tähän mennessä, kuitenkin.

Posted by Jaska at 4:53 PM | Comments (2)

syyskuu 26, 2005

Suoraan Ounasrinteeltä

Amerikanpoppari Nina Gordon on tehnyt akustis-folkahtavan coverin N.W.A:n gangstarap-klassikosta Straight Outta Compton. Jos alkuperäisteos ei ole tuttu, niin helpoiten sen välittämään tunnelmaan pääsee kuuntelemalla Explicit Content Only -muokkauksen, jossa tiivistyy olennainen.

Posted by Jaska at 5:25 PM

syyskuu 24, 2005

Dirty Dancing Tuesday

Houkuttelin Nooneen ajautuneen Jormis-Anun pitämään ensiviikon musavisan ekan kierroksen kanssani. Luvassa on varmastikin kiintoisa kokemus niin kisaajille kuin tuomareillekin. Raportoimme lisää kun Anu palaa saunottamasta vaihtareita.

Posted by Antti at 7:12 PM | Comments (1)

syyskuu 23, 2005

Tuomaripeliä

Varatkaahan kanssakongalaiset tuomarointivuoroja. Jos koko visan pitäminen yksin hirvittää niin laittakaa vaikka sinne kommentteihin että haluatte pitää kimppavisan jonkun kanssa.

Ensi tiistaiksi ei taida vieläkään olla visanpitäjää ja nyt on jo perjantai...

Posted by Jaska at 9:53 AM

syyskuu 21, 2005

LÄS-NÄ-RI-TT-!

Mukavat ja lämpimät läsnäolopisteet (1 kpl) avasivat Donkey Kongan visakauden. Kuinkas sitä voisi kommentoida? Teimme kaikkemme. Toisaalta, jos emme olisi tehneet mitään, olisimme saaneet yhtä monta pistettä. Mutta luonnollisestikin säilytimme karvaiset gorillan kasvomme menemällä finaaliin toisena ja sijoittumalla uljaasti kolmanneksi.

Poikakuoro oli vaihtanut kontaktinhakuisempaan nimeen: Halinallet taitaa kuulua tämänkin kauden voittajasuosikkeihin. Tosin ennen kuin pokaalia aletaan taas jakamaan, on edessä pitkä ja pimiä syksy. Ja onkos sitä pokaaliakaan enää kellään vai nauttiiko Sinikka siitä kahvia eläkeaamuinaan? Myös Roots oli vaihtanut nimen sekä käynyt hattukaupassa.

Kyllä tämä tästä lähtee. Täytynee vaan tuoda omat soitinlaitteet aina mukana, tai perustaa visakysymyksensä Tupsun jukeboxin antiin. Olut oli kuitenkin hyvää. Lisäeväinä pöydässämme nähtiin 72%:sta suklaata sekä lääkesalmiakkia. Petri taisi syödä ne.

Posted by Reetta at 9:39 AM | Comments (2)

syyskuu 20, 2005

Syksyn sävel

Tänä iltana alkaa uudistunut Musavisa. Suurin uudistus tietenkin on se, että Karhun sijaan visa pidetään Tupsussa. Paikalla kannattaa olla tasan puoli yhdeksältä, sillä ensimmäinen yllärikysymys tulee heti visan alussa. Tänään otetaan myös käyttöön jo aiemmin kokeiltu kolmen tuomarin systeemi. Joka kierroksella on siis eri tuomari. Poika-Marko ja Uuno-Juha tuomaroivat kumpikin yhden karsintakierroksen. Itse tunaroin sitten viikkofinaalin.

Posted by Jaska at 5:08 PM