marraskuu 9, 2005

Lopuksi ripottele tuhkaa päällesi :----------D

Kiitokset Petrille ja Pekalle visasta vaikka finaalissa turpiin tulikin. Kotiinpäin vetämisestä ei ainakaan pääse kukaan syyttämään. Sen lisäksi, että ei vaan tiedetty, tehtiin klassiset visamokat useaan kertaan eli vaihdettiin oikea vastaus viime hetkellä väärään ja/tai ei kirjoitettu sitä ensimmäisenä mieleentulevaa vastausta.

Tappiomielialan keskelle lohtua tuo megaylläristä voitettu piirustusvehje.

Posted by Jaska at 09.11.05 00:20
Comments

Ei (onneksi) mennyt liian hyvin joukkueellamme finaali, ensimmäinen erä tuntui olevan tuskallista puurtamista. Toiseen erään löytyi sitten hyvä syke, kulmaväännöissä oli reilu tekemisen meininki ja kroppaa laitettiin likoon ihan eri ilmeellä. Toivottavasti voitettu fläppitaulu auttaa strategian suunnittelussa ja saadaan se liika puristus pois. Rentoutta vaan lisää, kyllä niitä tuloksia alkaa sitten tulla. Kiitos meidän tuomareidenkin puolesta, oli kova mutta rehti visa.

Posted by: pekka at 09.11.05 01:47

Onneksi meijjän joukkueessa on ainakin yksi urheilun ystävä, nimittäin tuomarointitoverini Pekka! =) Hää ei kuitenkaan sattuneesta syystä päässy osallistumaan vastailuun.

Ehkä treenasitta sillä fläppitaululla sitten toiselle kiekalle, nimittäin loistavasti nousitte ekan kiekan viidenneltä sijalta finaaliin! Go Konga! Kyllä on ne lihakset, nimittäin istumalihakset ja korvalihakset hyvin treenattu. ;)

Posted by: Petri at 09.11.05 11:04