huhtikuu 27, 2005

???!!!

EI VOI OLLA TOTTA! Donkey Kongan oli hieraistava gorillankämmenillään silmiään uskoakseen että Noone vei bongottajilta finaalipaikan! Mielestäni meillä oli kyllä paperissamme paljon hyviä vastauksia tarjolla, mutta tuomarit eivät niistä piitanneet. Myöhemmin illalla noita samoja kämmeniä yritettiin mahduttaa kokokaisena suuhun, ainakin kolme pöytäseurueestamme taisi onnistuakin. Mitäpä muutakaan sitä keksisi, kun Tiktakia lukuunottamatta emme yhtään piisiä tunnistaneet.

Onneksi kuitenkin saimme istua voittajien vieruspöydässä ja ihailla voittomaljaa melko läheltä. Ja kuunnella musiikkia MELKO kovalla kaiuttimen vieressä. Noone ei nimittäin vienyt meiltä eilen ainoastaan kolmossijaa, vaan myös pöydän, kahdesti. Eei, en ole katkera, mutta kyllä nyt tarvittaisiin sitä mahtavaa pasirautiaista, joka aina jalkapallo-ottelun välitauolla hertätetään telkkariin kertomaan, mistä oikein oikein ON KYSE.

Mutta siis tärkeimpään: ONNEA VOITTAJILLE (Poikkarit), ja myös kakkosille (Noooone knows) ja kolmosille (ROOTS)!! Neljännet tosin sitä onnea vasta olisivatkin tarvinneet (DK)... Myös pileet olivat hauskat että kiitos niistäkin. Erityisesti Bookends ja rumpalointikokoonpano suuresti tykästytti.

Palataan areenalle kunhan tomu ja olut ovat laskeutuneet.

Posted by Reetta at 27.04.05 09:27
Comments

Kiitokset onnitteluista. Lopullinen jono oli yllätys - voittoa lukuunottamatta. Sääliksi kävi Rootsia, joka olisi ehdottomasti kuulunut finaaliin Poikakuoron ja Noonen seuraksi. Se olisi ollut klassikko-finaali.

Jatkaako DK syksyllä? Tuleeko kokoonpanoon muutoksia?

Posted by: Marko at 28.04.05 19:30