huhtikuu 8, 2005

Painetta ja harmistusta

Ensi tiistaina kaksi meidän omasta Donkkari-joukkueesta saapi lipittää tuomarikaljaa. Käynnissä oleva tuomarointia koskeva mediapolemiikkikritiikkipeli on saanut aikaa paineita ja skeptisyyttä (joutunen pian varmistamaan äitinikin nimen netistä ennen kuin uskallan kirjoittaa sen). Paineen alaisuudessa olisi helppoa turvautua ah niin kihelmöivän jännittäviin ja haastaviin vuosilukukysymyksiin, koska niiden totuudenmukaisuuden tarkistaminen pitäisi olla suht helppoa. Mutta ei, emme ole niitä jotka ylittävät aidan matalimmalta kohdalta (koska se kohta sattuu harvoin omalle kohdalle, pah).

Ja sitten huomio. Kauden viimeinen varsinainen visa 19.4 on saanut kovan luokan kilpailijan. Järkytyin syvästi kun eilen havaitsimme, että muutamien visailijoiden hartaasti odottama KOM-teatterin vierailunäytös osuu JUURI musavisan päälle viikon päästä tiistaina!! Ovatko nämä niitä elämän vaikeita ja tuskallisia valintatilanteita, joiden tulosta jo päiväkodissa muistettiin varoittaa?

Posted by Reetta at 08.04.05 10:55
Comments

Mielenkiitoinen tiistai tulossa. Pistetilanne nimittäin näyttää siltä, että tiukinta vääntöä teillä tulee olemaan Noonen kanssa, joka on tuomarointivuorossa heti teidän jälkeenne. Tämähän tuo mukavan...öh...säväyksen näihin viimeisiin taistoihin. Molemmat joukkueet voivat nimittäin vielä teoriassa päästä kolmen joukkoon ja tiputtaa Roots kausifinaalista pois. Poikakuoro tekee kaikkensa, että kuvio ei olisi niin selvä - ellei sitten agenttinne sabotoi kahta viimeistä visaamme tärviölle ;)

Teatteriin tiistai-iltana? KAMOON!

Posted by: Marko at 09.04.05 09:12