joulukuu 8, 2004

Voitto meni!

Vaikka jo etukäteen oli annettu ymmärtää jottei Donkey Konga tule vinaalia voittamaan, oli se kuitenkin harmillista todeta ihan paikan päällä. Ei auttanut meitä edes pikainen bongojen soitto (tai ehkä se olikin liian pikainen), ei punaviini eivätkä Jaskan suuret, terveyttäkin uhanneet ponnistelut joilla oli tarkoitus valmistautua Marrun kysärisarjaan.

Mutta SUUR onnittelut voittajille, jotka eittämättä ovat pelanneet loistopeliä koko kauden ja karvanneet vastustajia vimmatusti! Vaikka muista sijoituksista on kuulunut polemiikkia, ei Poikakuoron hulppeata voittoa voine kiistää kukaan.

Hyvä meidän tiimi kuiteski, mii laavs juu ool!

Posted by Reetta at 08.12.04 10:42
Comments

Mattinykäshenkisesti voisi todeta että paras joukkue voitti ja toiseksi paras joukkue tuli toiseksi. Ei kyllä Kongalla olisi ollut finaalissa mitään sanomista, ne oopperat taisivat edes mennä vähän sinne päin. Eniten henkilökohtaisesti harmittaa se, että Captain Jackin tuotantoon perehtyminen oli tällä kertaa turhaa.

Posted by: Jaska at 08.12.04 13:45

voiko captain jackin tuotantoon tutustuminen koskaan olla turhaa?

Posted by: tomtom at 08.12.04 18:30

Tomtom, veit sanat suustani. =)

Posted by: Petri at 09.12.04 01:03

Satu Ässistä hei! finaali meni ilmeisesti vähän sekoiluksi aina välillä, mutta ens vuonna sitten selkein säännöin, eiks niin? Olen tässä mainostellut, että Ässätkin avasivat oman palstansa ja toivottelemme teidätkin tervetulleiksi vierailulle osoitteessa assat.blogspot.com

Posted by: satush at 10.12.04 18:24